Het allerbeste BBQ Beef

Hier vind je de lekkerste stukken beef voor op de BBQ. BBQButcher.nl werkt uitsluitend met leveranciers van het allerbeste vlees.

 

Black Angus Beef

Het Black Angus vlees is afkomstig van het 100% Noord-Amerikaanse graangevoerde runderras. Doordat deze runderen graangevoerd zijn hebben ze een unieke botermalse smaak en structuur. Het ras staat bekend om zijn hoge percentage intramusculair vet. Deze vetten komen vrij zodra je het vlees begint te grillen en dat geeft het vlees een unieke smaak.

 

Wagyu

Dit exclusieve stukje rundvlees van het Japanse ras kenmerkt zicht door een hoog gehalte intramusculair vet dit komt mede door het granendieet van 440 dagen dat de ossen krijgen. Ons Wagyu Beef komt uit Australië en bestaat voor 88% uit volbloed Wagyu en 12% Black Angus. Wat ons betreft de kaviaar onder het rundvlees. 

 

Hieronder vind je een selectie van de door ons aangeboden cuts. Kies jouw ideale prime cut en bestel je vlees. Je ontvangt het vlees gekoeld op de gewenste datum bij je thuis inclusief recept. Met onze recepten zorg je ervoor dat jij het meeste haal uit jouw stuk vlees.

 


Bekijk de recepten