De lekkerste stukken varkensvlees voor op de BBQ

Bestel bij BBQButcher.nl jouw vlees voor op de BBQ online. Wij van BBQButcher.nl zijn trots op het vlees dat we verkopen en elk stukje vlees heeft bij ons zijn eigen verhaal en herkomst.

 

Het Heyde Hoeve varken

Zo gebruiken wij het varkensvlees van de Heyde Hoeve varkens, dit zijn varkens van het duroc ras dat gekenmerkt wordt door zijn mooie marmering. Deze varkens groeien op bij de Nederlandse boeren die de ambitie hebben om het lekkerste vlees te leveren met de best mogelijke zorg voor dier & omgeving!

 

Iberico

Daarnaast importeren we vanuit Spanje het Iberico vlees van de Raza. Dit ras is afkomstig van het Ibirisch schiereiland en verschilt erg van het Europese blanke varken. Aan het klimaat, de vrijheid en natuurlijk de voeding heeft het varken zijn kwaliteit te danken. De varkens worden gevoed met gras en granen. De kenmerkende smaak dankt dit vlees aan de eikels die de varkens eten. Wat de Butcher betreft het ultieme stukje varkensvlees voor op de BBQ, rosé grillen en afmaken met een beetje Maldon Smoked Seasalt…..meer heeft dit unieke vlees niet nodig!

 

Bekijk de recepten