BBQ Workshops van de Butcher!

BBQButcher.nl biedt verschillende BBQ workshops voor zowel beginnende als ervaren Grillmasters. Wil jij leren BBQ'en op een informele en ontspannen manier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie over de verschillende BBQ workshops.

Alle Workshops worden gehouden bij ons op de Amsteldijk Zuid 198B. In overleg is een workshop op locatie ook mogelijk. Lees er meer over onder aan deze pagina. Heb je geen groep van 10? Sluit dan eens aan bij de open workshops. Klik op de button hieronder voor alle beschikbare data.

 

Bekijk de workshops

 

Direct naar

Open BBQ workshops

BBQButcher.nl organiseert regelmatig open workshops waarbij je aan kan schuiven. Meld je aan voor de gewenste workshop, kom naar onze locatie aan de Amsteldijk in Amstelveen en geniet van een heerlijke avond.

 

Bekijk de beschikbare datums

Open workshops

Butcher #2 BBQ workshop

Beschikbaar vanaf 10 personen

Heb jij al redelijk wat ervaring met grillen en wil jij samen met de Butcher nieuwe technieken leren? Dan is de Butcher #2 workshop echt iets voor jou. Je leert hoe je de lekkerste hammen snijdt, rollades knoopt en eenvoudig de lekkerste hamburgers draait.

 

Ontdek meer over deze workshop

BBQ Workshop Butcher #2

Beer & BBQ Workshop

Beschikbaar vanaf 10 personen

De Beer & BBQ Workshop is ideaal voor een groepje enthousiaste BBQ'ers die tijdens een gezellige avond nieuwe technieken willen leren. Alle gerechten worden begeleidt met een zorgvuldig geselecteerd biertje.  

 

Ontdek de Beer & BBQ Workshop

Beer & BBQ Workshop

Go Wild BBQ Workshop

Beschikbaar vanaf 10 personen

De Herfst is alweer bijna onderweg. Ben jij ook helemaal gek van wildvlees? Dan is de Go Wild BBQ Workshop helemaal iets voor jouw. Tijdens deze workshops leer je werken met de lekkerste stukken wildvlees zoals: hert, eend en parelhoenfilet. 

 

Meer info

Go Wild BBQ Workshop

Butcher #1 BBQ Workshop

Beschikbaar vanaf 10 personen

De Butcher #1 BBQ Workshop is ideaal voor een groepje beginnende grillers. Heb jij net een nieuwe BBQ aangeschaft en wil jij leren hoe je het beste stukje vlees grillt? Of wil je simpelweg met vrienden, collega's of familie wat meer leren over het BBQ'en? Dan is deze workshop absoluut iets voor jou.

 

Meer info

Butcher #1 BBQ workshop

 

Workshop op locatie

Wil jij een van de bovenstaande workshops op Locatie? Dit kan uiteraard bij de BBQ Butcher. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens of gebruik de groene chat-button rechts onderin.

 

Contact
Tel: +316 48 20 00 31
E-mail: [email protected]