Alles voor jouw KEIJ Kamado BBQ

Het belangrijkste instrument van een ware grillmeester is uiteraard de BBQ. De KEIJ Kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Hierdoor is de temperatuur van de BBQ extreem goed te beheersen.

De BBQ leent zich uitsteken voor het langzaam garen van grote stukken vlees op een lage temperatuur maar ook om te grillen op extreem hoge temperaturen.

Wij van de BBQButcher adviseren de ‘Keij’ Kamado. Dit is een Kamado van hoge kwaliteit die daarnaast leverbaar is met talloze accessoires. De Keij Kamado is in 2019 & 2020 uitgeroepen tot beste BBQ in zijn klasse.

 

De KamadoKar

De KamadoKar BBQ ombouw is gemaakt met de beste materialen. Zijn unieke design maakt hem uitstekend geschikt om jouw BBQ veilig en onbeschadigd op alle onbegaanbare plekken te krijgen.

Het unieke design geeft hem een stoere industriële look waardoor de ombouw in combinatie met jouw Kamado de eye-catcher op feesten en partijen of gewoon thuis in de tuin zal zijn.

De KamadoKar kan op maat gemaakt worden zodat ie perfect bij jouw Kamado past. De Kamadokar is standaard leverbaar met de Kamado MiniMax, Kamado L en Kamado XL. Daarnaast is het mogelijk om de Kamadokar op maat te maken voor uw Kamado.