Alles voor jouw Kamado BBQ

Hier vind je alles voor jouw Kamado BBQ. Een ware grillmaster kan uiteraard niet zonder accessoires. Met de accessoires van BBQButcher.nl tover je jouw Kamado BBQ om tot een ware alleskunner. Heerlijke pizza's maken met onze keramische pizza stenen? Of toch liever low & slow bereidingen met onze platesetters. Het kan allemaal.

 

Thermometers

Daarnaast is een goede kernthermometer absoluut onmisbaar tijdens het BBQ'en. BBQButcher.nl heeft een aantal top thermometers voor u geslecteerd waarmee je keer op keer het perfecte stukje vlees bereidt.

 

Gietijzeren roosters en pannen

Grillt u liever op extreem hoge temperaturen probeer dan onze gietijzeren roosters en platen. Deze zijn uitermate geschikt voor bakken op temperaturen tot wel 400 graden. Onze dutch ovens zijn van hetzelfde materiaal en kunnen dus prima gebruikt worden om heerlijke stoofpotjes te maken met jouw Kamado BBQ.

 

Overige

Ook vind je in deze sectie de beste soorten rookhout, houtskool en aanmaakkrullen waardoor jij zeker weet dat jouw vuurtje perfect brand. Hierbij mag natuurlijk de kolenmand niet ontbreken. De kolenmand zorgt ervoor dat de kolen in jouw BBQ constant een goede toevoer van zuurstof krijgen. Kortom bij de BBQButcher vind je alle accessoires voor een perfecte BBQ. Alle accessoires passen op kamado's van bekende merken als: Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, Grill Guru, Monolith, Primo en nog veel meer. Let wel op en lees goed de beschrijving van met name onze gietijzeren producten. Juist onderhoud van deze producten zorgt ervoor dat ze veel langer mee gaan en de kwaliteit behouden die jij wenst voor jouw BBQ. Wij streven ernaar om de producten binnen drie dagen bij u thuis geleverd te hebben.