Beercan chicken

  • Geplaatst op
  • Door Sieb
  • Geplaatst in Kip
  • 0
Beercan chicken

Recept voor een lekker kippetje van de BBQ! Je bestelt het vlees uiteraard eenvoudig bij BBQButcher.nl

Producten

 

Benodigdheden

 

Bereiding

Kruid de kip met de BBQ rub. Neem een paar slokken van het blikje bier en plaats de kip zorgvuldig over het bierblikje.

Stel de KEIJ Kamado in voor indirect grillen op ongeveer !80 graden en plaats de kip op de BBQ.

Gaar de kip tot deze een kerntemperatuur van ongeveer 72 graden heeft bereikt.

Lak de kip af met de BBQ saus en laat nog circa 5 minuten doorgaren.

Eet smakelijk!

 

Bestel een hele scharrelkip bij de BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.