Bierworst

  • Geplaatst op
  • Door Sieb
  • Geplaatst in BBQ
  • 0
Bierworst

De bierworst gaat heerlijk samen met een bierjus en dirty onions

 

Producten:

Bierworst

Uien

Bier jus

Zeezout

 

 

Materialen:

Keij Kamado

Plate Setter

Kernthermometer

Gietijzeren pan

 

 

Bereiding

Steek de Kamado aan en als de kolen goed heet zijn stop je de uien direct met schil tussen de kolen. Stel de Kamado vervolgens in voor indirect grillen en zorg dat deze ongeveer 160 graden is.

 

Plaats de bierworst indirect op de BBQ en gaar deze tot een kerntemperatuur van 68 graden. Zet de jus ondertussen in een pannetje op de BBQ. Als de bierworst 68 graden is haal je hem van de BBQ en grill hem vervolgens nog kort direct.

 

Haal daarna de uien uit de kolen en pel deze. Hak de uien in grove stukken en kruid deze met zeezout. Snijd de bierworst vervolgens in plakken en leg deze op de dirty onions. Verwarm de jus in het gietijzeren pannetje. Giet de jus over de worst en het gerecht is klaar om opgegeten te worden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.