Black Angus Burgers

Black Angus Burgers

Eenvoudig recept voor heerlijke Black Angus burgers van de BBQ. Je bestelt het vlees eenvoudig online bij BBQButcher.nl

Producten:

- Black Angus Burgers

- BBQ saus

 

Materialen:

- KEIJ Kamado

- Plate setter of divide & conquerer

- Kernthermometer

 

Bereiding:

Haal de burgers minimaal 30 minuten voor het BBQ'en uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Stel de BBQ in voor indirect grillen met de divide & conquerer of plate setter en stook hem op tot ongeveer 180 graden. Gaar de burgers tot ongeveer 50 graden in de kern en haal ze van de BBQ.

 

Stel vervolgens de BBQ in voor direct grillen stook hem nog iets heter op tot ongeveer 200 graden. Schroei de burgers kort aan beide kanten dicht en lak af met de BBQ saus en laat ze nog een minuutje karameliseren. Eet smakelijk!

Serveertip: deze burgers zijn heerlijk op een brioche met wat rode uien confijt.

 

Bestel nu de Black Angus burgers bij BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.