Black Angus Bavette

Black Angus Bavette

Heerlijk grof gemarmerde Bavette van het originele Noord-Amerikaanse graan gevoerde Black Angus rund. Lekker stuk vlees voor op de BBQ en met dit recept zit je altijd goed. Het vlees bestel je uiteraard eenvoudig bij BBQButcher.nl.

Benodigdheden:

- Black Angus Bavette, 120 dagen graan gevoerd

Maldon Smoked Seasalt

- Chimichurri

 

Materialen:

- KEIJ Kamado

- Plate setter of divide & conquerer

- Kernthermometer

 

Bereiding:

Haal de Bavette minimaal 1 uur voor bereiding uit de koelkast en laat het vlees op kamertemperatuur komen. Stel de divide & conquerer zo in dat de BBQ gereed is voor indirect grillen en stook de BBQ op tot 140 graden. Laat de Bavette indirect garen tot 46 graden in de kern en haal hem van de BBQ.

 

Stel vervolgens de BBQ in voor direct grillen en stook hem op tot minimaal 200 graden. Schroei de Bavette nog kort aan beide kanten dicht. Haal het vlees van de BBQ en laat nog ongeveer 5-10 minuten rusten. Snijd het vlees op de draad en breng op smaak met zeezout en chimichurri.

Eet smakelijk!

 

Bestel de Black Angus Bavette nu bij BBQButcher.nl en je ontvangt alle product gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.