Carpaccio van Hert

Lekker voorgerecht met gerookte hertenbiefstuk, eikenbladsla, walnoten en een vijgen chutney.
Producten:
Eikenbladsla
Walnoten
Materialen:
Bereiding
Haal de hertenbiefstuk minimaal 1 uur van te voren uit de koelkast.
Week het rookhout in een bakje met water.
Zorg dat de BBQ goed warm is, +/-120 graden.
Plaats het rookhout tussen de kolen.
Leg de hertenbiefstuk vervolgens indirect op de BBQ.
Haal na 10 minuten de hertenbiefstuk van de BBQ.
Snijd de hertenbiefstuk op de draad in dunne plakken en leg deze op een mooi bord.
Kruid het vlees met het gerookt zeezout.
Verdeel vervolgens de eikenbladsla over de borden.
Hak de walnoten in grove stukken en verdeel deze over de borden.
Maak de borden af met een beetje vijgen chutney.
Eet smakelijk!
Serveertip: Lekker als voorgerecht!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...