Ham on fire

Ham on fire

Heerlijk en eenvoudig BBQ Recept voor Whisky honey smoked Beenham. Bestel nu jouw BBQ Vlees online bij BBQButcher.nl

Producten:

 

Materialen:

 

Bereiding:

Stel de KEIJ Kamado met de plate setter in voor indirect grillen en gooi het rookhout tussen de kolen. Zorg dat de BBQ warm is, +/- 160 graden.

Plaats de beenham indirect op de BBQ en gaar de beenham tot een kerntemperatuur van 60 graden.

Smeer de beenham in met de honing leg hem vervolgens in een ovenschaal en zet de steelpan op de BBQ. Giet de whisky na 5 minuten in de steelpan. Steek daarna de whisky aan en flambeer de beenham

Snijd de beenham vervolgens in mooie plakken

Eet smakelijk!

 

Bestel de Heyde Hoeve Beenham nu bij BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.