Iberico Procureur

Iberico Procureur

Heerlijk BBQ recept voor de procureur van het originele Spaanse Iberico varkensras. Bestel nu online jouw vlees voor de BBQ bij BBQButcher.nl.

Producten:

Iberico Procureur

Zeezout

 

Materialen:

Keij Kamado

Plate Setter

Kernthermometer

 

Bereiding

Haal de procureur minimaal 1 uur van te voren uit de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen. Stel je Kamado met de plate setter in voor indirect grillen en zorg dat deze goed warm is, +/-140 graden.

Plaats de procureur indirect op de BBQ en gaar deze tot een kerntemperatuur van 60 graden. Haal vervolgens de procureur van de BBQ.

Stook daarna de BBQ goed heet op tot 180 graden. Grill vervolgens de procureur nog kort direct.

Laat de hem nog even kort rusten en snijd de procureur vervolgens in dunne plakken en breng op smaak met het zeezout.

Eet smakelijk!

 

Bestel de Iberico Procureur nu bij BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.