Iberico Rack

Iberico Rack

BBQ Recept voor het prachtige ribstuk van het echte Spaanse Iberico varken. Bestel nu online jouw BBQ vlees bij BBQButcher.nl

Producten:

Iberico Rack

Olijfolie

Zeezout

 

Materialen:

Keij Kamado

Plate setter

Kernthermometer

Rookhout

 

Bereiding

Haal de rack minimaal een uur voor het BBQ’en uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.

Zorg dat de BBQ goed heet is +/- 160 graden, leg het rookhout op de kolen en stel de Kamado met de platesetter in voor indirect grillen.

Gaar de rack tot een kerntemperatuur van 60 graden en grill de rack vervolgens nog kort direct boven de kolen.

Laat de rack +/- 5 minuten rusten alvorens hem aan te snijden.

Breng het vlees op smaak met olijfolie en zeezout.

Eet smakelijk!

 

Bestel de Iberico Rack bij BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.