Iberico Secreto

Iberico Secreto

Heerlijk BBQ recept voor de Iberico secreto: Het slechts bewaarde geheim onder de echte BBQ liefhebbers

Producten:

Iberico Secreto

Olijfolie

Zeezout

 

Materialen:

Gesloten BBQ

Kernthermometer

 

Bereiding

Haal de Secreto minimaal een uur voor het BBQ’en uit de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen.

Zorg dat de BBQ goed heet is +/- 160 graden en stel hem met de plate setter in voor indirect grillen. Gaar de Secreto vervolgens indirect tot een kerntemperatuur van 60 graden

Stook hierna de BBQ op naar 180/200 graden. Grill de secreto nog 1 minuut per kant lekker krokant

Laat hem kort rust voor je de secreto in dunne repen snijdt en sprenkel dan de olijfolie en het zeezout erover.

Eet smakelijk!

 

Bestel de Iberico Secreto en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.