Jager Stoofschotel

Jager Stoofschotel

Een heerlijke stoofschotel met mooie stukken wild in een volle saus. Ideaal voor de Winter BBQ!

Een heerlijke stoofschotel met mooie stukken wild in een volle saus. Ideaal voor de Winter BBQ!

Producten:

Wildpoulet

Tijm & Rozemarijn

Roomboter

Bospaddenstoelen

Bock Bier

Wild Fond

Materialen:

Gesloten BBQ

Ducht Oven

Skillet

BBQ handschoen

Bereiding

Kruid het wild poulet met zwarte peper en zeezout.

Zorg dat de BBQ goed warm is, +/- 100 graden.

Plaats de dutch oven op de BBQ en leg hier de roomboter in.

Als de boter is gesmolten kan het vlees met de tijm en rozemarijn toegevoegd worden.

Zorg dat het vlees onder de boter staat en laat dit minimaal 1,5 uur pruttelen met de deksel op de Dutch Oven.

Snijd de bospaddenstoelen in grove stukken en bak deze in skillet, met een beetje boter, rondom bruin.

Blus de bospaddenstoelen vervolgens af met het Bock Biertje en voeg hier de wildfond aan toe.

Laat het geheel +/- 5 minuten doorkoken en voeg het vervolgens toe aan de dutch oven.

Laat vervolgens alles nog minimaal 30 minuten pruttelen in de Dutch Oven.

Eet smakelijk!

Serveertip: Lekker met aardappelpuree en rode kool!

 

Bestel het Wild Poulet nu bij BBQButcher.nl en ontvang de producten op de gewenste datum gekoeld bij jou thuis!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.