Parelhoenfilet op Cederhout

Parelhoenfilet op Cederhout

Een heerlijk malse parelhoenfilet met de subtiele rooksmaak van cederhout! Heerlijk in combinatie met een verse pasta. Bestel nu online jouw BBQ vlees bij BBQButcher.nl

Een heerlijk malse parelhoenfilet met de subtiele rooksmaak van cederhout! Heerlijk in combinatie met een verse pasta. Bestel nu online jouw BBQ vlees bij BBQButcher.nl

Producten:

Parelhoenfilet

Groene pesto

Witte Wijn

Cederhouten BBQ plank

Materialen:

Gesloten BBQ

Kernthermometer

 

 

Bereiding

Haal de parelhoenfilets minimaal één uur van te voren uit de koelkast.

Week het cederhouten BBQ plankje in de witte wijn.

Smeer de parelhoenfilets in met de groene pesto.

Zorg dat de BBQ goed heet is, +/- 180 graden.

Leg de parelhoenfilets op het cederhouten BBQ plankje.

Plaats het plankje met de parelhoenfilets direct op de BBQ.

Gaar de parelhoenfilets tot een kerntemperatuur van 72 graden.

Haal de parelhoenfilets van de BBQ en snijd deze in dunne plakken.

Kruid de parelhoenfilets met een beetje zeezout.

 

Serveertip: Lekker met verse tagliatelle, bladspinazie, tomaatjes en room!

 

Bestel het parelhoenfilet pakket nu op BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum bij jouw thuis!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.