Pulled beef van Black Angus Chuck

Pulled beef van Black Angus Chuck

Dit lekkere BBQ recept is een absolute must-try voor de echte BBQ fanaat. Low & slow is deze Black Angus chuck op zijn lekkerst. Bestel nu online jouw BBQ Vlees bij BBQButcher.nl

Producten:

Black Angus Chuck

Butcher Beef Rub

Rookhout Beuken

 

Materialen:

Gesloten BBQ

Kernthermometer

Aluminiumfolie

 

Bereiding

Haal de Black Angus Chuck minimaal 1 uur voor het BBQ’en uit de koelkast en laat hem op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de Black Angus Chuck met de beef rub.

Stel de Kamado met de plate setter in voor indirect grillen en stook de BBQ op tot 100 graden en leg het rookhout op de kolen. Plaats de Chuck vervolgens indirect op de BBQ.

Gaar de Chuck tot een kerntemperatuur van 72 graden. Pak de Chuck vervolgens in met de aluminiumfolie en leg ze terug op de BBQ. Gaar de Chuck door tot een kerntemperatuur van 90 graden.

Pull de Chuck uit elkaar tot je mooie draden hebt.

Eet smakelijk!

Serveertip: Lekker op een taco met coleslaw, BBQ saus en Mango curry

 

Bestel de Black Angus Chuck nu BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum bij jouw thuis!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.