Pulled Pork

  • Geplaatst op
  • Door Sieb
  • Geplaatst in Varken
  • 0
Pulled Pork

Maak de lekkerste pulled pork met de procureur van het Heyde Hoeve varken!

Producten:

Heyde Hoeve Procureur

Butcher BBQ Rub

Butcher BBQ Saus

Eco Wood Chips

Materialen:

Keij Kamado

Plate Setter

Kernthermometer

Aluminiumfolie

 

 

Bereiding

Zet de procureur minimaal 5 uur voor het bereiden in de Butcher BBQ Rub en bewaar deze in de koelkast.

Haal de procureur minimaal 1 uur voor het bereiden uit de koelkast.

Zorg dat de Keij Kamado op temperatuur is, +/- 100 graden. Richt de Keij Kamado in voor indirect garen.

Week het eco smoke wood in een bakje water en leg het hout na +/- 5 minuten tussen de kolen.

Plaats vervolgens de procureur indirect op de BBQ.

Gaar de procureur tot een kerntemperatuur van 72 graden.

Smeer de procureur vervolgens in met de Butcher BBQ Saus en pak deze in met aluminiumfolie.

Leg de procureur terug op de BBQ en gaar deze door tot een kern van 90 graden.

Laat de procureur 30 minuten rusten en "pull" deze met 2 vorken uit elkaar.

 

Lekker op een brioche bun met coleslaw en een flinke scheut Butcher BBQ Saus!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.