Spareribs

Spareribs

Heerlijk BBQ recept voor dikke vleesribben van het Heyde Hoeve varken. Je bestel het vlees eenvoudig online bij BBQButcher.nl

Producten:

  • Spare-ribs
  • Butcher BBQ Rub
  • Butcher BBQ saus
  • Appel wood Chips
  • Roomboter & suiker

 

Materialen:

 

Bereiding:

Kruid de spare-ribs met de Butcher BBQ Rub. Stel de KEIJ Kamado in voor het indirecte grillen en zorg dat de BBQ goed warm is +/- 120 graden

Week het rookhout met een beetje water en leg dit tussen de kolen. Plaats de spare-ribs indirect op de BBQ.

Smelt ondertussen de boter met suiker in de gietijzeren pan. Haal na 2.5 uur de spare-ribs van de BBQ, smeer de binnenkant in met een scheut gesmolten boter en pak deze in met aluminium folie.

Leg de spare-ribs nog 1,5 uur met bolle kant naar beneden terug op de BBQ. Pak na 1,5 uur de spare-ribs uit en lak ze af met de Butcher BBQ Saus.

Leg de spare-ribs nog 40 minuten indirect op de BBQ. Laat vervolgens de spareribs ruim 10 minuten rusten.

Eet smakelijk!

 

Bestel de Heyde Hoeve Spareribs nu bij BBQButcher.nl en je ontvangt alle producten gekoeld op de gewenste datum

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.