Spareribs

Spareribs

Heerlijk BBQ recept voor dikke vleesribben van het Heyde Hoeve varken. Je bestel het vlees eenvoudig online bij BBQButcher.nl

Producten:

  • Spare-ribs
  • Butcher BBQ Rub
  • Butcher BBQ saus
  • Appel wood Chips
  • Roomboter & suiker

 

Materialen:

 

Bereiding:

Kruid de spare-ribs met de Butcher BBQ Rub. Stel de KEIJ Kamado in voor het indirecte grillen en zorg dat de BBQ goed warm is +/- 120 graden

Week het rookhout met een beetje water en leg dit tussen de kolen. Plaats de spare-ribs indirect op de BBQ.

Smelt ondertussen de boter met suiker in de gietijzeren pan. Haal na 2.5 uur de spare-ribs van de BBQ, smeer de binnenkant in met een scheut gesmolten boter en pak deze in met aluminium folie.

Leg de spare-ribs nog 1,5 uur met bolle kant naar beneden terug op de BBQ. Pak na 1,5 uur de spare-ribs uit en lak ze af met de Butcher BBQ Saus.

Leg de spare-ribs nog 40 minuten indirect op de BBQ. Laat vervolgens de spareribs ruim 10 minuten rusten.

Eet smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.