Divide and Conquer Medium - 18 inch

€99,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wat is een divide and conquer?

De divide and conquer grillrek is de perfecte accessoire voor je Kamado. Hij is beschikbaar voor de Compact, Medium, Large, de XL en XXL Kamado van kamadobbq.nl. Uiteraard past het systeem ook op andere merken. Controleer dan even de binnendiameter van je vuurring om te zien welke divide and conquer voor jou geschikt is. Het divide and conquer systeem maakt je Kamado compleet. Zo hoef je geen dure deflector plate te kopen er zitten namelijk 2 half moon plates bij. Zo kun je dit rek dus ook perfect gebruiken om gelijktijdig direct en indirect te grillen. Bovendien verdubbel je met deze set eenvoudig je grilloppervlak.

Dit systeem past ook perfect of Kamado's van Grill Guru Medium, Bastard Medium, Auplex, TopQ, Big Green Egg Medium en vele andere merken. Gewoon even de diameter van de vuurring opmeten.

LET OP: Het binnenwerk van de Patton heeft vaak afwijkende maten (kleiner), meet dus goed na als je de trotse bezitter van een Patton kamado bent.

Eigenschappen van de Divide en Conquer:

15 inch: geschikt voor de compact kamado. Past op Kamado's waarvan de vuurring een binnendiameter heeft van 28,5 tot 31 cm. De maximale buitenmaat van deze Divide and Conquer is 33,5 cm. 

18 inch: geschikt voor de medium green egg, grill guru en de bastard. Past op een BBQ waarvan de vuurring een binnendiameter heeft van 32,5 tot 36 centimeter. De maximale buitenmaat van deze Divide and Conquer is 39,5 cm.

20 inch: geschikt voor 20" Kamado's. Past op Kamado's waarvan de vuurring een binnendiameter heeft van 35 tot 38 centimeter. De maximale buitenmaat van deze Divide and Conquer is 45 cm.

21 inch: geschikt voor 21" Kamado's. Past op Kamado's waarvan de vuurring een binnendiameter heeft van 39 tot 44 centimeter. De maximale buitenmaat van deze Divide and Conquer is 48 cm.

23 inch: geschikt voor 23" Kamado's. Past op Kamado's waarvan de vuurring een binnendiameter heeft van 41 tot 47 centimeter. De maximale buitenmaat van de Divide and Conquer is 52 cm.

25 inch: geschikt voor 25" Kamado's. Past op Kamado's waarvan de vuurring een binnendiameter heeft van 45 tot 52 centimeter. De maximale buitenmaat van deze Divide and Conquer is 56 cm. 

 

Inclusief:


1 divide and conquer frame
2 rvs half moon gril rekken (diameter 38,5 centimeter).
2 half moon deflector plates van cordieriet keramiek (diameter 30,5 centimeter, dikte 2 centimeter).
1 Accessoire ring; handig om een dutch oven in te hangen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen