RVS smokerbox met rookhout Chips Oak en Beech

€19,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wanneer gebruik je een smokerbox?

Voor gebruik op een gasbarbecue altijd een smokerbox gebruiken. Ook voor rooksessies die langer duren is een smokerbox makkelijker om te gebruiken. Wil je maar beperkte tijd rook toevoegen? Dan is een rookbox onmisbaar. Het is uiteindelijk makkelijker om de rookbox na bijvoorbeeld een half uur te verwijderen dan de chips tussen de kolen uit te vissen. Voor meer rooksmaak de chips voor gebruik kort in water weken.

Specificaties smokerbox

Afmeting: 22,5 x 9 centimeter

Materiaal: RVS type 304

Roken met Oak en Beech chips

Eiken (oak) rookhout is perfect geschikt voor het bereiden van wild, rund- en lamsvlees. Het geeft een stevige, maar niet overheersende rooksmaak af. 

Beuken (beech) rookhout geeft een milde rooksmaak die heel breed inzetbaar is. Eigenlijk gaat beech samen met alle denkbare gerechten, van vlees, gevogelte, vis tot en met groente. Het is daarnaast door de milde rooksmaak ook heel geschikt als je net begint met roken. 

Strooi een handvol chips op en rond de gloeiende kolen. Voor meer rooksmaak de chips voor gebruik kort in water weken. Voor gebruik op een gasbarbecue altijd een smokerbox gebruiken. Ook voor rooksessies die langer duren is het makkelijker om een smokerbox te gebruiken. 

Inclusief:

  • 500 gram Beech chips
  • 500 gram Oak chips
0 sterren op basis van 0 beoordelingen