Winter en Kerst BBQ concepten 2021

De mooiste tijd van het jaar staat weer om de hoek en bij BBQButcher.nl vind je alles om met kerst (of zelfs de hele winter) heerlijk te genieten van het beste wat dit seizoen te bieden heeft. Heerlijk eten begeleid door de lekkerste wijnen, gezellige avonden rond het vuur en je naasten verwennen met de mooiste geschenken, dat is waar dit seizoen om draait en dat is wat wij jou bieden.

 

Bekijk de mogelijkheden

Christmas drive thru

Een corona-proof kerstborrel? Wij komen langs met een stretchtent en medewerkers kunnen genieten van de lekkerste gerechten vanuit hun auto.

Meer info

 

 

Winter BBQ Kerst

BBQ catering

Laat jouw kerst of ander feest verzorgen door BBQButcher.nl. Wij hebben mooie gerechten ontwikkeld die perfect bij dit seizoen passen. Verder hebben wij alles in huis om je feest volledig aan te kleden.

 

Bekijk het foodbook

Leer hoe jij het perfecte kerstmaal verzorgt samen met de Butcher

Om er zeker van te zijn dat jij dit jaar de show gaat stelen met kerst hebben onze butchers een speciale workshop ontwikkeld waarbij je een compleet kerstdiner gaat bereiden van voor- tot nagerecht.

 

Kom langs en leer
  BBQ workshop winter en kerst
Foodbook BBQ Catering

Kerstboxen en pakketten om te schenken of zelf van te genieten

Wil jij je naasten verwennen met een pakket vol verassingen, of wil jij zelf aan de slag gaan deze kerst met de mooiste producten? Bestel bij BBQButcher.nl je pakket.

 

Bekijk het aanbod

Neem contact met ons op voor meer info

Wil jij meer weten over wat wij allemaal te bieden hebben. Wij staan klaar voor je om je wensen met te bespreken. Neem contact met ons op via de chatbutton rechtsonderin of via onderstaande knop.