Home

/

Luxe BBQ aan huis

Een luxe BBQ catering partij aan huis

BBQButcher.nl werkt uitsluitend met de beste producten. Wil jij echte pure exclusiviteit ervaren voor jouw BBQ catering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontdek de BBQ Catering

Even overleggen?

Neem contact met ons op:

Ontstaan vanuit passie, dat proef je

BBQButcher.nl is ontstaan vanuit een passie voor goed eten, samen genieten en gezelligheid. Wij staan achter onze producten en gerechten. Het slagersvak zit bij ons in het DNA en dat proef je. Wij dragen de grootste zorg bij de selectie en bereiding van onze gerechten. Hierdoor zetten wij keer op keer kwaliteit van de bovenste plank op tafel. Benieuwd naar ons verhaal? Je leest het hier.


Met zorg samengesteld en altijd aangepast aan jouw wensen

Wij hebben met zorg een aantal concepten voor iedere partij samengesteld. Onze jarenlange ervaring leert ons echter dat geen enkele catering partij hetzelfde is. Wij gaan graag met je in overleg om de perfecte invulling te geven aan jouw partij. Niet alleen op het gebied van gerechten maar ook qua extra services. Denk bijvoorbeeld eens aan een cortador die de lekkerste hammen voor je snijdt, een gin bar of een luxe stretchtent. Bij ons is niets te gek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze catering partijen worden standaard door ons aangekleed, de gerechten worden altijd uitgeserveerd en wij leveren het personeel.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste producten

Professionaliteit

Alles aangepast aan jouw specifieke wensen

Gezelligheid

Ontspannen genieten van de lekkerste gerechten