Scroll naar beneden voor meer

BBQButcher.nl - BBQ Catering met een passie voor goed eten

Bij BBQButcher.nl zit goed eten in ons DNA. Het bedrijf is ontstaan vanuit een echte slagersfamilie. Wij doen niets liever dan onze passie voor goed eten en genieten met anderen delen.

Alleen de beste producten

De zorg voor een product bepaalt de smaak van het product. Niet alleen tijdens de bereiding. Het begint al lang voordat de producten in de schappen liggen. De voeding en beweging die een dier krijgt en de chemicaliën die plantaardig eten juist niet krijgt bepaalt de uiteindelijke smaak van het product. Bij BBQButcher.nl werken wij alleen met producten die de aandacht krijgen die ze verdienen en dat proef je.

Met zorg en aandacht bereidt

De zorg voor een product stopt niet als ze de schappen bereiken. De respect die de telers en boeren in de producten hebben gestopt moet op zijn minst geëvenaard worden wil je het beste eindresultaat garanderen. Bij BBQButcher.nl streven wij dit altijd na. Onze passie voor barbecueën en goed eten heeft ervoor gezorgd dat wij continu op zoek zijn naar de beste bereiding van onze producten om zo de lekkerste gerechten te garanderen.

Altijd aangepast aan jouw wensen

Wij hebben een aantal gerechten geselecteerd die voldoen aan onze standaarden. Deze gerechten zijn vertaald naar standaard catering concepten. Wij hebben hierbij rekening gehouden aan de verschillende behoeftes die je bij de invulling van je catering partij kunt hebben. Zo kun je informeel genieten van lekkere en eenvoudige hapjes of we zetten een uitgebreid diner voor je klaar waarbij wij alle zorgen uit handen nemen. Neem contact met ons op en bespreek jouw specifieke wensen. Wij stellen de ideale catering voor jouw behoeftes samen.

Professioneel en sfeervol

Een goed verzorgde catering neemt een hoop stress weg. Wij werken graag met je samen om de ideale invulling te geven aan jouw partij. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, wij leveren altijd met dezelfde hoge standaard zonder in te leveren aan gezelligheid.

Bekijk het bbq catering aanbod

Meer weten

Neem contact met ons op: