BBQ Vlees van BBQButcher.nl

Heerlijk vlees voor op de BBQ bestel je online bij BBQButcher.nl. Bestel onze standaard BBQ Boxen of kies uit de lekkerste stukken Black Angus Beef, Iberico en Label Rouge kip.

Het team van BBQButcher.nl bestaat uit echte slagers met passie voor het vak en dus ook voor de dieren waar we mee werken. Zo werken wij alleen met zorgvuldig geselecteerde stukken vlees waarvan wij zeker weten dat ze met zorg en respect behandeld zijn. En dat proef je!

Bekijk onze recepten

 

Alle producten worden gekoeld op de gewenste datum bij jou thuis geleverd!

 

 

De smaak zit in de voeding

Het allerbelangrijkste voor een dier is zijn voeding. De voeding bepaalt in sterke mate de smaak van het beest. Hoe beter de voeding hoe meer intramusculair vet er in het vlees ontstaat.

Intramusculair vet zijn vetcellen die zich bevinden tussen de spiercellen van een dier. Mits goed bereid komen deze vetten vrij als je op het vlees kauwt, het smelt dan daadwerkelijk op je tong. Het is daarom heel belangrijk dat het dier een vezelrijk dieet heeft.

Het Black Angus Beef van de BBQButcher is de laatste 120 dagen graan gevoerd. Hierdoor zit het vlees hoog in smaakvolle vetten.

Het Iberico varken leeft op een weiland bij een klooster in een klein dorpje vlakbij Madrid. Het varken krijgt voornamelijk noten te eten loopt rond op een heuvelachtig landschap. Dit zorgt ervoor dat het vlees een heerlijk volle smaak heeft.

 

Onze BBQ Boxen

Zet je liever gelijk een volledig menu met meerder gangen op tafel? Bestel dan een van onze BBQ Boxen. Deze Boxen zijn met zorg door de Butcher samengesteld. Ook deze boxen worden gekoeld met alle ingredienten, extra's en recepten bij jou thuis geleverd.

 

Bestellen bij BBQButcher.nl

Alle stukken vlees worden geleverd met de ingredienten die de smaak van het vlees versterken. Je ontvangt bij bestelling van het vlees:

  • Het vlees - Gevacumeerd en zorgvuldig schoongemaakt
  • Alle extra's zoals:
  • Gerookt zeezout, chimichurri, BBQ saus etc. (het hangt af van het stuk vlees welke extra's je krijgt)
  • Het recept

 

De levering

Aangezien wij met verse producten werken is het belangrijk dat het vlees zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt. De producten worden 's ochtends vroeg voor u gereed gemaakt en dezelfde avond bij u thuis bezorgd in gekoelde boxen.

Onze boxen zijn ook nog eens 100% gerecycled! Zorg wel dat u thuis bent op het moment van de levering. Wij kunnen de producten niet meer bewaren na een gemiste levering en weggooien vinden wij zeer zonde!

Let op! BBQButcher.nl werkt met verse producten. Bij bestelling van deze producten is het herroepingsrecht niet van toepassing.